platte-daken-extensieve_01

DE ECONOMISCHE OPLOSSING: SIMPEL, VOORDELIG EN ONDERHOUDSARM

De extensieve dakbegroeiing van FlorDepot is simpel en voordelig en heeft hierdoor al dikwijls haar waarde bewezen. De begroeiing is bijzonder geschikt voor platte daken die weinig worden gebruikt en waar niet vaak op wordt gelopen. Zo kunnen bijvoorbeeld fabrieksgebouwen, winkelcentra, maar ook woonhuizen en garages, tegen relatief lage kosten worden beplant.

Dankzij haar geringe gewicht en ongecompliceerde legsysteem is de FlorDepot extensieve begroeiing niet alleen geschikt voor nieuwe daken. Ook eigenaars van oudere gebouwen of huizen kunnen profiteren van de voordelen van dakbegroeiing. Omdat het systeem zonder problemen weer kan worden verwijderd en zelfs verplaatst kan worden naar een ander dak, is het ook mogelijk om daken van langdurig gehuurde gebouwen en huizen van groen te voorzien.

platte-daken-extensieve_02

Uw 'extensieve dakbegroeiing' kost weinig tijd

Dankzij haar eenvoudige structuur kan de FlorDepot extensieve begroeiing bijzonder snel en dus voordelig worden aangebracht. Ook de verzorging en het onderhoud vergen weinig tijd. De natuur gaat haar gang: want uitsluitend de sterke FlorDepot sedumscheuten kunnen ook lange periodes van droogte doorstaan en winnen het op die manier van onkruid en gras. Normaal gesproken is voor het onderhoud één controlebeurt per jaar absoluut voldoende.