Over ons

Joel Ebbers

WIJ DENKEN ZOALS DE NATUUR DENKT: SIMPEL

Onze dakbegroeiingssystemen onderscheiden zich behalve door hun geringe gewicht en de snelle plantengroei vooral door het eenvoudige gebruik. Van meet af aan was het doel van onze inspanningen om een systeem te ontwikkelen dat ook zonder speciale basiskennis kan worden gelegd.

Het resultaat daarvan is het FlorDepot systeem, waarin 25 jaar ervaring op het gebied van dakbegroeiing wordt samengebundeld. Een systeem dat door zijn eenvoud al veel klanten heeft weten te overtuigen. Klanten, die enthousiast zijn over de snelle en permanente begroeiing en ons graag aanbevelen bij familie en kennissen.

Zo hebben wij de afgelopen jaren een continue groei kunnen doormaken. Intussen creëren wij samen met onze internationale partners groene daken en aantrekkelijke stedelijke leefgebieden in veel Europese landen.

Ook in de toekomst zullen wij eraan blijven werken om de begroeiing van daken zo simpel mogelijk te maken. Zodat zo veel mogelijk daken kunnen worden veranderd in groene oasen en er een beter leefgebied voor mens en natuur ontstaat.